Gebruikerservaring als vertrekpunt naar online succes

over-vinlaover-vinla

Wie we zijn

Sinds 2010 zetten we ons in voor ambitieuze opdrachtgevers om hen te helpen bij het vergroten van hun online succes. Ons vertrekpunt is altijd de ervaring van de eindgebruiker. We geloven in de kracht van een slim ontwerp, dat meetbaar zorgt voor het behalen van het gestelde doel én prettig is in gebruik. 

Human-centered approach

Wij werken op basis van het human-centered design principe. We kruipen in de huid van de eindgebruiker van het product om te begrijpen wat ze doen en waarom ze iets doen. Via gefundeerde ideeën en prototypes komen we tot oplossingen waar mensen op zitten te wachten. Deze oplossingen leiden tot online succes, omdat we de gebruiker waarvoor we ontwerpen centraal zetten.

Duurzaam samenwerken

We zijn ervan overtuigd dat de beste resultaten bereikt worden door intensieve samenwerking, omdat we geloven in synergie. Helder én eerlijk communiceren is volgens ons vanaf het begin essentieel om samen te kunnen werken aan een bloeiende samenwerking. Alleen zo kunnen we samen jouw doelen behalen.

Interessant? Neem contact met ons op

 

[unex_ce_button id="content_d9frmdv9u" button_text_color="#ffffff" button_font="bold" button_font_size="18px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ff5b5b" button_padding="15px 32px 15px 32px" button_border_width="0px" button_border_color="#ff5b5b" button_border_radius="30px" button_text_hover_color="#000000" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.vinla.nl/contact" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Neem contact op[/ce_button]